Jobba hos oss

Gällö Timber AB bildades 1 juni 2010 med AB Persson Invest och SCA som ägare med 50 procent vardera. Vi har gjort stora investeringar under de senaste åren och Gällö Såg är nu ett mycket modernt och välinvesterat sågverk som ligger i topp när det gäller effektivitet.

Just nu är dessa tjänster lediga

Var med och bygg världen!
Sök sommarjobb på Gällö Timber

Tall och gran från de jämtländska skogarna sågas till brädor av högsta kvalitet vid sågverket i Gällö. De säljs över hela världen och används till bland annat hus, inredning och förpackningar. Gällö Timber växer och har ständigt behov av kompetent arbetskraft och nu söker vi dig som vill jobba med oss i sommar! Vi välkomnar särskilt intresserade tjejer.

Vi söker:

Dig som vill jobba med en intressant industri
Vi har behov av ett antal så kallade processoperatörer, vilket innebär att arbeta med övervakning, lättare avhjälpande underhåll och förebyggande underhållsarbete av sågverkets olika maskiner. Det är viktigare att du är noggrann och praktisk än stor och stark. Du arbetar i team med arbetsrotation så du bör trivas med att arbeta i grupp, du ska ha god social kompetens och vara flexibel i dina arbetsuppgifter.

Dig som vill köra truck eller lastmaskin
Du behöver vara serviceinriktad och noggrann, självgående och även ha god förmåga att prioritera vad som ska göras. Du måste ha B-körkort och B2-kort för motviktstruck och/eller C2-kort för hjullastare. Har du C3b-kort för timmertruck är det särskilt meriterande.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Du måste ha fyllt 18 år.

Vi på Gällö Timber värderar våra medarbetare högt och erbjuder mycket konkurrenskraftiga löner och en god arbetsmiljö. Vi utmanar varandra till att varje dag bli lite bättre eftersom det också gör att vi har kul på jobbet. Medarbetarnas motivation och engagemang är avgörande för vår möjlighet att nå långsiktig lönsamhet.

 

Använd formuläret nedan
eller skicka din ansökan till:

Fredrik Hägglund
fredrik.hagglund@sca.se

Har du frågor går det också bra att ringa 0693-18222.

Ansök

Fyll i formuläret och skicka in din jobbansökan till oss på Gällö Timber. Ingen ledig tjänst som passar? Välj spontanansökan.